Anunţ şoc, solistul de la UB40 a suferit un atac cerebral. Artistul se află în spital, care e starea sa

loading...

Grupul din Birmingham a precizat că el a fost dus la spital după ce a suferit atacul cerebral şi că deja se simte bine şi a cerut fanilor să îi respecte intimitatea în timpul recuperării. UB40 şi-a exprimat speranţa că solistul va putea curând să reia activitatea şi că va reveni în turneu anul viitor.

Duncan Campbell, în vârstă de 62 de ani, a devenit solistul UB40 când Ali, unul dintre fraţii lui, a părăsit grupul în 2008. Ali Campbell a susţinut de atunci concerte ca parte a grupului UB40 Featuring Ali, Astro & Mickey.

Citeşte şi O fostă jucătoare a campioanei României A MURIT: Avea numai 32 de ani, se aşteaptă rezultatele autopsiei

UB40 a fost înfiinţat în Birmingham, în 1978, şi şi-a luat numele după o formulă folosită în acea perioadă de oameni pentru a cere beneficii de somaj. Între cele mai cunoscute piese ale trupei se numără „Red Red Wine”, „Falling In Love With You”, „I Got You Babe” (colaborare cu Chrissie Hynde) şi „The Way You Do The Things You Do”. Din actuala formulă a UB40 face parte şi Robin Campbell, al treilea frate. Anul trecut, saxofonistul Brian Travers a fost diagnosticat cu o tumoare la creier, fiind astfel forţat să se retragă din turneul prin care trupa marca a 40-a aniversare.

Sursa: RomaniaTV

Articolul Anunţ şoc, solistul de la UB40 a suferit un atac cerebral. Artistul se află în spital, care e starea sa apare prima dată în US24 NEWS.

%d blogeri au apreciat: