Aproape 6.000 de amenzi în primele 24 de carantină totală. Scuzele folosite de români pentru a ieși din casă

loading...

Aproape 6.000 de români care nu au respectat măsurile carantinei totale au fost prinși pe străzi și s-au ales cu amenzi usturătoare, în primele 24 de ore de când au intrat în vigoare articolele din Ordonanța militară 3 pentru încetinirea răspândirii cazurilor de infectare cu coronavirus. Polițiștii vorbesc despre situații absolut incredibile.

Cosmin Andreica, reprezentant al polițiștilor: Am avut cazul unui tânăr care a fost depistat de o patrulă de poliție în timp ce avea asupra sa o pungă cu un peștișor în apă pe care susținea el că îl plimbă și că este animalul său de companie. 

Un bărbat a plecat la plimbare cu calul prin Iași, iar un altul și-a pus pisica în mașină și a plimbat-o 30 de kilometri. 

Cosmin Andreica: Au mai fost și situații hilare în care un tânăr care nu avea asupra sa declarația pe propria răspundere a spus că se grăbește să ajungă la bunica sa pentru că are nevoie de îngrijire și de ajutor. La o verificare în bazele de date a numelui bunicii invocate de tânăr, colegii au constatat că bunica sa murise de 10 ani. 

Sursă: DIGI24

The post Aproape 6.000 de amenzi în primele 24 de carantină totală. Scuzele folosite de români pentru a ieși din casă appeared first on The Trust Word.

1 thought on “Aproape 6.000 de amenzi în primele 24 de carantină totală. Scuzele folosite de români pentru a ieși din casă

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: