BILANŢ CORONAVIRUS Italia. 6 decese în ultimele 24 de ore, cel mai mic număr al victimelor după 28 februarie

loading...

În ultimele 24 de ore au fost confirmate în Italia 126 de noi cazuri de COVID-19, dintre care 78 în regiunea Lombardia, totalul îmbolnăvirilor ajungând astfel la 240.436.

Continuă de asemenea scăderea numărului pacienţilor internaţi la terapie intensivă, numai 96 fiind în prezent în această situaţie pe ansamblul Italiei.

Cu epidemia sub control, această ţară practic a încheiat relaxarea restricţiilor, dar sunt monitorizate cu atenţie mai multe focare apărute în diferite părţi ale ţării.

Totuşi, în Lombardia, regiunea cea mai afectată, a fost prelungită până pe 14 iulie purtarea obligatorie a măştii, chiar şi în spaţiile deschise. Responsabilul pentru sănătate din această regiune, cu rang de ministru în administraţia regională, Giulio Gallera, a avertizat: ”Virusul este aici (…) Nu trebuie să renunţăm la ideea că normalitatea noastră trebuie să fie o normalitate diferită. Masca, astăzi un sacrificiu, este de asemenea utilă pentru acest lucru. Vom vedea la jumătatea lunii iulie dacă putem renunţa temporar la ea, dar cred că fiecare dintre noi trebuie să fie responsabil şi să înţeleagă că reducerea răspândirii virusului depinde şi de atitudinea personală”.

Citeşte şi BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA. 269 de cazuri noi şi 22 de decese

Sursa: RomaniaTV

Articolul BILANŢ CORONAVIRUS Italia. 6 decese în ultimele 24 de ore, cel mai mic număr al victimelor după 28 februarie apare prima dată în US24 NEWS.

%d blogeri au apreciat: