Ciolacu o atacă dur pe Violeta Alexandru, care a spus că Firea nu e susţinută de PSD la locale: “Doar o mincinoasă care dezinformează”

loading...

“Candidatul PSD la Primăria Capitalei este Gabriela Firea. Ea va câștiga aceste alegeri și are toată susținerea mea și a partidului.

Violeta Alexandru este doar o mincinoasă care dezinformează. Mai bine ar fi preocupată de creșterea pensiilor și mărirea alocațiilor. Dar nu e în stare de absolut nimic!”, a scris marţi Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

În dimineaţa aceleiaşi zile, Violeta Alexandru postase pe Facebook un mesaj referitor la presupusele sondaje, la care a ataşat şi o fotografie a formularului respectiv.

“Când propriul tău partid începe să facă sondaje prin oraș să testeze alți candidați #problemegabi?Cu ea sau fără ea, Bucureștiul scapă de PSD la toamnă.”, este dezvăluirea ministrului Muncii.

Citeşte şi: PSD: “Iohannis şi liberalii fac din planul relansării economice a ţării o sindrofie într-un restaurant de lux”

Sursa: RomaniaTV

Articolul Ciolacu o atacă dur pe Violeta Alexandru, care a spus că Firea nu e susţinută de PSD la locale: “Doar o mincinoasă care dezinformează” apare prima dată în US24 NEWS.

%d blogeri au apreciat: