Cum umflă Coaliția pentru Familie numărul participanților la protestul din Berlin: a folosit o fotografie cu un milion de oameni din Zurich 2019. Ulterior, a șters postarea și a postat un mesaj de rectificare

loading...

UPDATE: La câteva ore de la postarea inițială, Coaliția pentru Familie a șters atât textul, cât și fotografia și a scris că ”Regretăm eroarea materială din prima postare, fotografia nu era de la manifestația de ieri”.

Articol inițial: Coaliția pentru Familie a postat duminică pe Facebook o imagine cu un milion de oameni de la un eveniment de muzică tehno desfășurat în 2019 în Zurich, susținând că e vorba despre participanții la mitingul de sâmbătă din Berlin.

Coaliția susține în postare – un mesaj preluat de la un alt internaut – că la mitingul din Berlin contra măsurilor de protecție sanitară ar fi participat 1,3 milioane de demonstranți, citând ”organizatorii” evenimentului, deși autoritățile germane și presa au relatat că la acțiunea de protest au participat circa 17.000 de oameni, iar la mitingul care a urmat – aproximativ 20.000 de participanţi.

Sursă: G4Media

The post Cum umflă Coaliția pentru Familie numărul participanților la protestul din Berlin: a folosit o fotografie cu un milion de oameni din Zurich 2019. Ulterior, a șters postarea și a postat un mesaj de rectificare appeared first on The Trust Word.

%d blogeri au apreciat: