Fiul lui John Lennon i-a ironizat pe protestatarii din Portland: Putem fi cu toţii de acord că piramidele trebuie dărâmate imediat

loading...

Fiul lui John Lennon, Sean Ono Lennon (45 de ani), i-a ironizat pe Twitter pe protestatarii din Portland care au dărâmat statuia preşedintelui american Abraham Lincoln, afirmând că nici faraonii nu au fost foarte „woke”.

„Îmi poate explica cineva de ce se pare că o statuie a lui Lincoln a fost dărâmată în Portland? întreb pentru un prieten”, a scris Lennon pe Twitter. 

Sean Lennon, un muzician şi compozitor care a cântat în mai multe trupe de-a lungul anilor, a sugerat apoi sarcastic că protestatarii nu au mers îndejuns de departe cu tentativele de a îndrepta greşelile din trecut ale umanităţii.„Piramidele din Giza au fost construite cu coerciţie din partea faraonilor malefici care nu au fost foarte woke, a scris fiul lui John Lennon într-un alt tweet, adăugând că „cred că putem fi cu toţii de acord că piramidele trebuie dărâmate imediat”.

„De la invazia Britaniei de către împăratul Iulius Cezar în 55 î.e.n. Italia a rămas asurzitor de tăcută. Cred că e timpul să tragem Italia la răspundere”, a mai scris SEan Lennon, într-un alt tweet. 
 
Amintim că protestatarii din oraşul american Portland au dărâmat duminică noaptea, 11 octombrie,  statuile foştilor preşedinţi ai Statelor Unite Theodore Roosevelt şi Abraham Lincoln într-o declaraţie de „furie” faţă de Ziua lui Columb, potrivit  Associated Press. 


Organizatorii protestului au numit evenimentul „Ziua de furie a persoanelor indigene” drept răspuns la celebrarea luni în SUA a unei sărbători federale denumite după Cristofor Columb.

Cele două monumente sunt cele mai recente statui care au fost dărâmate în valul de proteste izbucnit după uciderea afro-americanului George Floyd de către poliţişti din Minneapolis.

 

 

Citeste si:

%d blogeri au apreciat: