Noi restricţii dure populaţie. Nunţile de noapte interzise, toate petrecerile se termină la ora 23. Orban: “Va face bine oamenilor”

loading...

“Toate amenzile pot fi date din momentul publicării Hotărârii de Guvern în monitor. Oricine va contesta amenda va avea șanse sa câștige, Pe de altă parte orice nerespectare a prevederilor de protecție sanitară trebuie sancționate. Pui in pericol pe cei dragi, cei apropiați, prietenii rudele, colegii de birou”, a declarat Ludovic Orban.

“Când voi pleca de aici vom întruni Comitetul național pentru situații de urgenţă. Decizia de introducere a unor restricții privind orarul va functiona pentru toate tipurile de evenimente de la terasă. E normal. Nu poți limita la ora 23 si pentru unii sa permiți şi pentru alții să nu permiți.

In judeţele cu risc mare de răspândire în comuniatate. Se știe că multe terase după 23 se transformă în locuri cu multe persoane,…va face bine oamenilor. Vom da pe unități administrative, municipii, județe. Vom anunța clar după Comitet. Raed Arafat a trimis proiectul și vom comunica public”, a explicat Ludovic Orban.

Sursa: RomaniaTV

Articolul Noi restricţii dure populaţie. Nunţile de noapte interzise, toate petrecerile se termină la ora 23. Orban: “Va face bine oamenilor” apare prima dată în US24 NEWS.

%d blogeri au apreciat: