Prinţul Charles îi îndeamnă pe români să îşi petreacă vacanţele în România şi să descopere ”bogăţiile de necrezut” ale acesteia

loading...

Prinţul Charles de Wales îi îndeamnă pe români să îşi petreacă vacanţele în România şi să descopere „bogăţiile de necrezut” ale acesteia, afirmând, într-un film realizat recent şi prezentat marţi la reşedinţa sa din localitatea covăsneană Valea Zălanului, că ţara noastră este „admirabilă” şi „uimitoare” ca diversitate.

Filmul, care are o durată de cinci minute, a fost realizat de jurnalistul britanic Charlie Ottley, producătorul seriei de documentare Wild Carpathia, cu scopul de a sprijini industria turismului din România.

Prinţul Charles, care narează acest film, spune că a venit pentru prima dată în România în urmă cu 20 de ani şi că a descoperit o ţară „uimitoare”, menţionând că ţara noastră ocupă un loc deosebit în inima sa, iar la fiecare vizită o parte din el „se simte acasă”.

Sursa: agerpres.ro

The post Prinţul Charles îi îndeamnă pe români să îşi petreacă vacanţele în România şi să descopere ”bogăţiile de necrezut” ale acesteia appeared first on The Trust Word.

%d blogeri au apreciat: