STARE DE URGENŢĂ decisă peste noapte. Se aplică în zonele roşii, inclusiv din capitală

loading...

Autorităţile ţării din Asia au ridicat treptat a carantina în ultimele două luni, dar cu toate acestea, după o scădere a cazurilor de COVID-19 între jumătatea lunii aprilie şi mijlocul lunii mai, oficialii au raportat din nou o creştere constantă, anunţă The Guardian.

Coronavirusul face ravagii în Iran. Au fost raportate cele mai multe decese din cauza COVID-19

Noile restricţii vor viza locuitorii din zonele „roşii” şi „galbene” considerate cu risc mai mare. Acestora le este interzis să părăsească locuinţele între orele 23:00 şi 7:00, cu excepţia situaţiilor de urgenţă medicale, a declarat astăzi guvernul. Centrele comerciale şi pieţele mari vor fi, de asemenea, închise la sfârşit de săptămână în toată ţara.Uzbekistan şi-a împărţit teritoriul în zone verzi, galbene şi roşii în funcţie de rata noilor cazuri de COVID-19. Oficialii din Taşhkent au anunţat că oraşul aparţine în mare parte zonei „galbene”, cu unele cartiere roşii. Ţara cu 34 de milioane de oameni a confirmat 8.298 de cazuri de coronavirus, şi 24 de decese.

Sursa: RomaniaTV

Articolul STARE DE URGENŢĂ decisă peste noapte. Se aplică în zonele roşii, inclusiv din capitală apare prima dată în US24 NEWS.

%d blogeri au apreciat: