Transformare spectaculoasă! Un bărbat OBEZ a slăbit 350 de kilograme fără să meargă vreodată la sală FOTO

loading...

Zach Moore, în vârstă de 39 de ani, originar din Florida, a cântărit 500 de kilograme în decembrie 2013, când a fost doborât răpus la pat de o intoxicaţie alimentară atât de severă încât a crezut că va muri.

Experienţa terifiantă l-a făcut să piardă 60 de kilograme în câteva zile, eliminând surplusul prin diaree şi vomă. După ce a scăpat şi i s-a mai oferit o şansă, acesta a promis că-şi va schimba total stilul de viaţă, dorindu-şi să fie alături de fiul lui. 

Zach avea o dietă bazată în principal pe fast-food şi băuturi carbogazoase. 

“La micul dejun, mâncam trei sau patru Egg McMuffins cu o sticlă de doi litri de Coca-Cola”, a recunoscut el.

Acesta a început să mănânce mult mai sănătos după incidentul care l-a răpus, făcându-l să aprecieze mai mult familia şi viaţa.

“Știam că obezitatea ucide. Nu voiam ca fiul meu să-mi viziteze mormântul. Nu voiam să-mi trec copilul prin asta. Voiam doar să fiu un tată mai bun”, a declarat Zach. 

Zach a renunţat la carbohidrați, carnea de vită și carnea de porc din dieta sa la începutul anului 2014, pentru a pierde suficientă greutate pentru a se califica la operaţia bypass gastric. Până la intervenția chirurgicală din mai 2014, el a slăbit până la 392 de kilograme, dar, în ciuda pierderii în greutate, operația a fost complicată.

“Operația mea trebuia să fie de două ore, dar a durat șapte.M-am aplatizat pe masă și era mai gras decât credea medicul”, a explicat el. M-am aplatizat pe masă și era mai gras decât credea medicul.

După operație, greutatea sa a scăzut în continuare: “Am pierdut 110 kilograme în 100 de zile în vara lui 2014. Până în august 2015, aveam 170 de kilograme.”

Zach a reușit să mențină acea greutate încă de la bypass-ul său gastric, dezvăluind modul în care și-a transformat complet dieta pentru a rămâne în formă, fără a mai fi nevoie niciodată de antrenament sau de vizitat o sală de sport.

Acum conduce o fermă și își crește propriile legume, ceea ce înseamnă că se poate asigura că mănâncă o dietă total naturală și sănătoasă.

“Mi-am pierdut greutatea fără să lucrez. Nu pot ajunge la o sală de gimnastică și nu locuiesc lângă o sală de sport. Mi-am pierdut greutatea prin nutriție”, a explicat el.

Sursa: RomaniaTV

Articolul Transformare spectaculoasă! Un bărbat OBEZ a slăbit 350 de kilograme fără să meargă vreodată la sală FOTO apare prima dată în US24 NEWS.

%d blogeri au apreciat: